Puteți fi alături de noi și să ne ajutați să ne îndeplinim obiectivele:

Direcționați 3,5% din impozit pe o perioadă de 2 ani.

Din anul 1997 suntem familia tinerilor proveniți din centrele de plasament, a tinerilor orfani. În această perioadă sute de tineri au trecut pragul centrului social, obținând siguranța unei case, certitudinea identificării unui loc de muncă, sprijin, caldură și îndrumări de la un colectiv de specialiști.

Suntem singura organizație din Brăila ce acordăm acest serviciu social, acreditat de Ministerul Muncii, având contracte de colaborare și cu DGASPC Brăila și Buzău.

Din anul 2012 și până acum 28 de tineri, încadrați în muncă de cel puțin un an, plătitori de taxe la bugetul de stat, au plecat la casele lor, locuințe tip ANL. Din aceștia, 15 și-au intemeiat familii iar 6 au devenit părinți, copiii lor sunt sănătoși și frumoși.

Cu implicarea directă a tinerilor beneficiari ai fundației am renovat 3 nivele din centrul social, renovare ce a ridicat cu mult standarele de calitate în acordarea serviciilor de gazduire.

Din anul 2003 îngrijim de 40 vârstnici săraci și bolnavi, ce ne au doar pe noi. Datorită sprijinului oferit am reușit, ca începând din noiembrie 2019, să creștem capacitatea serviciului la 50 de beneficiari și să mai angajam 2 specialiști.

Fără sprijinul comunității nu am fi putut ca în anul 2019 să înființăm un nou serviciu social Centru de zi pentru persoane vârstnice cu o capacitate de 36 locuri.

Pentru aceste realizări și multe altele (Facebook: Fundația Lumina) vă rugăm să direcționați 3,5% din impozit pe o perioadă de 2 ani. Pentru noi este foarte important și chiar ne ajută !

Vă rugăm să completați formularul, să-l scanați și apoi să-l trimiteți înapoi pe adresa noastră, iar dacă sunteți din alt județ vă rugăm să-l depuneți personal la serviciul financiar din județul d-stră.

Vă mulțumim pentru că sunteți alături de noi și că vă pasă !!

Vă invităm să ne susțineți în atingerea obiectivelor noastre.

Direcționați 20 % din impozitul pe profit către FUNDAȚIA LUMINA

SPONSORIZARE

Companiile pot direcționa 20% din impozitul pe profit către FUNDAȚIA LUMINA BRĂILA. Astfel, puteți deveni sponsori ai fundației, obținând și beneficii de imagine prin alăturarea brandului companiei dvs. cu cel al FUNDAȚIEI LUMINA. Conform Codului Fiscal din România, companiile pot redirecționa o parte din impozitul pe profit către organizații non-profit sub formă de sponsorizare. Această sumă este echivalentă cu 20% din impozitul pe profit, însă nu poate depăși 0,5% din cifra de afaceri a companiei.

Potrivit legii, sumele virate cu titlu de sponsorizare se pot deduce din impozitul pe profit datorat statului.

Sponsorizările nu presupun cheltuieli suplimentare și nu afectează profitul net al companiei dvs.!

Pentru mai multe informații și pentru a afla cum puteți deveni sponsor al FUNDAȚIEI LUMINA BRĂILA nu ezitați să ne contactați folosind formularul de contact de mai jos.