Puteți fi alături de noi și să ne ajutați să ne îndeplinim obiectivele:

Directionati 3,5% din impozit pe o perioada de 2 ani.

Descarcă formular

Din anul 1997 suntem familia tinerilor proveniti din centrele de plasament, a tinerilor orfani. In aceasta perioada sute de tineri au trecut pragul centrului social, obtinand siguranta unei case, certitudinea identificarii unui loc de munca, sprijin, caldura si indrumari de la un colectiv de specialisti.

Suntem singura organizatie din Braila ce acordam acest serviciu social, acreditat de Ministerul Muncii, avand contracte de colaborare si cu DGASPC Braila si Buzau.

Din anul 2012 si pana acum 28 de tineri, incadrati in munca de cel putin un an, platitori de taxe la bugetul de stat, au plecat la casele lor, locuinte tip ANL. Din acestia, 15 si-au intemeiat familii iar 6 au devenit parinti, copiii lor sunt sanatosi si frumosi.

Cu implicarea directa a tinerilor beneficiari ai fundatiei am renovat 3 nivele din centrul social, renovare ce a ridicat cu mult standarele de calitate in acordarea serviciilor de gazduire.

Din anul 2003 ingrijim de 40 varstnici saraci si bolnavi, ce ne au doar pe noi. Datorita sprijinului oferit am reusit, ca incepand din noiembrie 2019, sa crestem capacitatea serviciului la 50 de beneficiari si sa mai angajam 2 specialisti.

Fara sprijinul comunitatii nu am fi putut ca in anul 2019 sa infiintam un nou serviciu social Centru de zi pentru persoane varstnice cu o capacitate de 36 locuri.

Pentru aceste realizari si multe altele (Facebook: Fundatia Lumina) va rugam sa directionati 3,5% din impozit pe o perioada de 2 ani. Pentru noi este foarte important si chiar ne ajuta !

Va rugam sa completati formularul, sa-l scanati si apoi sa-l trimiteti inapoi pe adresa noastra, iar daca sunteti din alt judet va rugam sa-l depuneti personal la serviciul financiar din judetul d-stra.

Va multumim pentru ca sunteti alaturi de noi si ca va pasa !!

Descarcă formular